Raalte

Bedrijventerrein De Zegge VII omvat 25 hectare (netto) bedrijfsgrond aan de zuidoostkant van de kern Raalte. Het bedrijventerrein vormt een onderdeel van het totale bedrijventerrein De Zegge (I t/m VI). De Zegge is centraal gelegen in Overijssel, maar ook in Nederland. De bereikbaarheid over de weg is goed. Raalte kunt u op een eenvoudige manier bereiken met de auto vanuit de richting Deventer, Zwolle en Almelo. Omdat er nog steeds volop wordt gebouwd, ook in de komende jaren, zal de Zegge VII een gebied zijn dat zich blijft vernieuwen. Zo vindt u er op veel plaatsen gevestigde bedrijven naast jonge pioniers.

In Raalte is veel bedrijvigheid; zowel groot- als kleinschalig. De bedrijventerreinen kenmerken zich door de goede bereikbaarheid en de weidse opzet. Naast productiebedrijven, ambachtelijke bedrijven en vele bedrijfsverzamelgebouwen, hebben zich in de loop der jaren ook veel bedrijven in de automotive branche en grootschalige detailhandel in Raalte gevestigd.

De zakelijke cultuur in Raalte wordt gekenmerkt door openheid, no-nonsense, positivisme, eerlijk zaken doen en bundeling van krachten.

De verkaveling is flexibel. Kavels op het bedrijventerrein Zegge VII zijn direct beschikbaar. Afhankelijk van uw wens wordt een kavel aangeboden. Heeft een zichtlocatie prioriteit of is de oppervlakte van de kavel doorslaggevend? Maatwerk is het sleutelwoord. Neem voor meer informatie over de beschikbare kavels contact op met de accountmanagers van de Gemeente Raalte.

De feiten

  • 25 hectare beschikbaar
  • Flexibele verkaveling
  • Ruime milieucategorie├źn mogelijk
  • Alle voorzieningen, zoals glasvezel, beschikbaar
  • Kavelprijzen vanaf 100 euro p/m2

 

Arbeidsmarkt en werkklimaat

Raalte en de regio hebben een veerkrachtige arbeidsmarkt en er is voldoende arbeidspotentieel beschikbaar. Raalte heeft een breed aanbod van gerenommeerde kennis- en onderwijsinstellingen. Kenmerkend voor de beroepsbevolking is de Sallandse werkmentaliteit: een combinatie van slim denken, nuchter doen en een hoge betrokkenheid.

Betrokken ondernemers(verenigingen)

Raalte telt een groot aantal bedrijven. Een groot deel daarvan is aangesloten bij zakelijke netwerken, zoals de Kring Raalte Werkgevers. Om te klankborden of te netwerken. De Kring Raalte Werkgevers is de werkgeversorganisatie waar kennis, kunde en netwerken gedeeld worden. Kijk voor meer informatie op www.krw-raalte.nl